U kunt bij mij terecht voor grandorf voeding.
Graag wil ik u hierover kort informeren.

Grandorf is een holistisch merk, wat betekent dat ze alleen wat een huisdier echt nodig heeft toevoegen aan de voeding. Dit om het algemeen welzijn te ondersteunen. Verse ingrediënten worden geselecteerd met een uniek doel in gedachten.

Grandorf biedt zowel graanvrije formules aan als formules die laag zijn in granen. De formules die laag zijn in granen bevatten slechts één koolhydraat bron zoals bruine rijst. De graan vrije formule bevat aardappel.

Grandorf gebruikt enkel hypoallergene ingrediënten. Ze willen enkel het beste van het beste voor uw huisdier. Met dat doel hebben ze enkel de beste hypoallergene ingrediënten geselecteerd die zullen resulteren in levenslange voordelen voor uw huisdier.

De recepten bestaan tot 70% uit vlees en dierlijke ingrediënten. In de recepten biedt Grandorf vlees van hoge kwaliteit met pure dierlijke eiwitten aan. Dierlijk eiwit biedt alle essentiële aminozuren die uw hond of kat nodig heeft voor een gezond dieet.

De geselecteerde hypoallergene ingrediënten verbeteren de huid en de vachtconditie van uw hond of kat.

Grandorf heeft recepten die 1 miljard levende en nuttige probiotische bacteriën bevatten. Levende probiotica kunnen het immuunsysteem helpen herstellen en de balans in stand houden.

De voeding die uw hond of kat eet speelt natuurlijk een belangrijke rol in zijn gezondheid en welzijn. Het is dan ook heel belangrijk om uw huisdier de juiste voeding aan te bieden.

Bovenop deze voordelen is Grandorf ook een zeer smakelijke voeding voor uw huisdier. Ik geloof in ieder geval heel sterk in de Grandorf voeding, wilt u ook graag mee aan boord stappen? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!